Åpning av Filmkanal på Youtube: Obskur Norsk Film Arkiv

Jeg og noen venner har nå startet en youtube-kanal som har som formål å fremheve gamle  og/eller obskure norske filmer. Målet med kanalen er å gjøre tilgjengelig flere gamle obskure interessante filmer.

Kanalbeskrivelsen:
Obskur Norsk Film Arkiv er et idealistisk nettsted som jobber for å fremheve norske interessante filmer ellers utilgjengelig. Det er en stor synd at mye av norsk filmhistorie er så utilgjengelig i dag, så vi fant rom for en kanal som hjelper å holde gamle og/eller glemte interessante verker fra landet tilgjengelig. Vi vil også legge ut klipp fra andre filmer. Abonner gjerne på oss hvis dette er av interesse.

Mange av filmene kommer fra VHS eller andre steder, og hvis de omsider blir tilgjengelig på DVD eller på Filmarkivet så vil de fjernes fra denne kanalen. Vi krever ingen lovrettigheter på filmene, men legger oss juridisk på en linje på Fair Use siden en norsk filmhistorisk vinkling går under Educational Use, og siden filmene vi publiserer også er utenfor kommersielt salg.

Er det en film du hevder eierskap til som du ønsker fjernes, eller har en film du mener fortjener en plass på kanalen send oss gjerne en mail på Obskurnorskfilm@gmail.com

test77

 

Kanalen åpnes offsielt 1 Januar 2014.
Vi publiserer blant annet Halvveis Til Haugesund, Forbudt For Barn, Rallarblod og Reisen Til Planeten Nazar.

Besøk kanalen her. 

One thought on “Åpning av Filmkanal på Youtube: Obskur Norsk Film Arkiv

  1. Hvorfor finner jeg ikke halvveis til Haugesund når den står først blant publiserte? Har lett etter den en stund nå..

    På forhånd takk!
    Halvor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *